без назви

Вишня Анархия
твій настрій переплівся з білим простирадлом
твій сон сьогодні зранку іний ніж вночі
твій день залежить тільки від тебе ж самої
сьогодні ти не скована, а вільна від усіх.

а я прокушу знову, до крові тії губи,
що прагнуть поцілунку, і тихо промовлю
що я про тебе думаю, і згадую не рідко
і що у сні до тебе, часто приходжу...