H. V

Дарья Пасечник
"Вірш - це майже як "Віриш?" (с) Анна Середа

Я не маю жодного клопоту,
окрім написання віршів.
Повір мені, це обтяжує,
це мучить вночі безсонням.
Це приходить до мене зранку,
гарячим чаєм сумління.
І печивом із родзинками -
Занедбаним вмінням творити.

Я бачу свою причетність
до вічного світу творення.
Але вона зовсім крихітна,
ця частка на душу населення.

Дві чашки з гарячим сумнівом
стосовно цих певних здібностей,
хронічних і несподіваних.
я вічно,здається,
питиму.

Якщо я не матиму жодного клопоту,
то як я тоді житиму ?..


by akuma_kawaii
28/09/2009