Це за мною...

Фиолетта
Цівкою  зимною  дощ  цебенить
По  вікнах  кафешки  на  Митній,
У  склянку  0.З  глінтвейну  налить
Прошу  бармена  знайомого  Вітю...

Хлопче, що ти,  не  треба  меню,
Перечікую  дощ...  Принеси  попільничку,
Дай  послухати  осінь,  помолитися  дню,
Яблучний  "кісс", якщо є,  одиничку...

Завтра цельсій перейде  на зеро,
А цвібак  з  цукатами?  Що  ти...  не  їм,
У вікнах пейзаж  -  акварель-пЕро...
Ще - обличчя  моє,  на  якому  зіпсований  грим.

Вимкни  цю  музику...Просто  благаю,
Хай  буде  тихо,  хай  душу  не  крає,
Перечекаю  цей  дощ,  перечекаю...
Осінь може мине,  поки  в  карти  зіграєм.

Ніч за  вікном,  і стікає  патьоками,
По  склу...  Просто  з  неба  мертва   вода.
"Уже зачиняємось"- і  очі  з  докором,
Добре, іду... Я  встигла... До  дна.