Якщо органiзу ш пожежу в оселi... укр

Константин Куликовъ
***
Якщо  організуєш  пожежу  в  оселі,
Почни  з  мого  столу,
Там  зберігаю  почуття  до  тебе.
Розумію,  що  не  палиш,
Це  затрудняє  влаштування  нещасного  випадку.
Утвори  коротке  замикання,
Навіть,  грозову  блискавку 
Спрямуй  до  місця  накопичення  намірів,
Пов’язаних  зі  стосунками.
Тобі  байдуже  яким  чином  застраховані  думки.
На  столі  багато  паперових  зізнань,
Вітіюватих  та  не  дуже.
Кепський  з  мене  майстер  орігамі.