украинские этюды

Дарья Пасечник
у мене в біса гарні очі.
і довгі вії...
Я є і буду -як захочеш -
Твоєї мрії.

У мене в біса дивна вдача-
і східні риси.
коли я через тебе плачу-
сміються Лиси.


27.03.2006