Для тебе, коханий!

Анжела Ангел Шкицкая
Улюбленець долі, нестримний та вільний,
Розкутий, коханий, ти - полум*я й лід.
Завзятий, чудовий, веселий та стильний,
Душа твоя- небо, а серце- політ!

Я всю свою спрагу в тобі потопаю.
Пісні мої- тільки для тебе, бо ти
Єдиний на світі. Напевно я знаю-
Без тебе життя- сум та біль пустоти.

Ти- мрія і сонце, ти - небо і зорі,
Ти- пісня кохання, що Бог дарував!
Я дякую, рідний,за все нашій долі.
Любов*ю мене тільки ти напував!