про зрадницю багатьох

Фиолетта
Ого, скільком би зрадила з тобою!
Скількох списала б у колишні та минувші!
Інакше б не могла...І в душу
Не лізла б "кама-сутра!, стопудово...

І лізуть вірші піною з "Сармату",
І я вагітнюю...І чую - "залетіла"...
І жук в мені джемелить і хоче тіла,
І, певно, що б не обійшлось без мату...

Зі скількома б я не цідила кави,
І не пішла б зі скількома в балет!!!
Не їхала б в Париж...Забула б про м......
І не дійшла б до "сі" останньої октави...