Дощ

Оксана Денисовец
Капає дощ,замерзають руки...
Сонце тремтить у холодних хмарках...
Липа стара вiдчеканює звуки...
Вiтер несеться на  сизих орлах...
 
    Шепiт дорiг,зiтхання зупинок...
    Кожна хвилина швидка,нiби птах...
    Щастя одне для двох половинок,
    Сховане добре у теплих руках.