Enigma

Ди Блэк
Never-ending enigma
Is in my memory.
It took all my peace
And don’t set me free.
Questions and strange words
Are filling my head,
Making me nervous,
Making me mad,
Breaking all standards,
All that I knew,
Making me shiver.
The enigma is You.