Туман

Вита Парфенович
Туман безликий приховає світ
Від мене, і від тебе, іще зранку,
Чужим в вікно дивитися не слід,
Спущу гардини, відчиню фіранку,
І знов пірну у ліжко, де ти спиш,
Мов кошеня, примружу сонно очі,
Обійми. Ковдрою зашелестиш,
Зігрієш поцілунками, захочеш
Вдихати аромат  пухнастих пасм
Білявого хвилястого волосся.
Ось в чому щастя – світ увесь для нас,
А ми – для себе – ти і я – і  досить.