Для Файни Юкрайни

Яника Клубника
Я давно вже тебе так не бачив
За тобою малая сумую!
Подивись вдалечинь хто це скаче?
Так, це я так до тебе прямую
Я підїду до тебе Марічко,
Поцілую і певно заплачу
За тобою я дуже сумую
Всё ,Антон твій до тебе вже скачє.
Ти як завжди така класна тёлка ,
І я знаю мене ти кохаєш
Бо ти знаеш як вріжу по морді
То всі зуби свої пощитаешь.
БАГИНЯ!
 21.10.2010г
(Очень люблю смотреть про Маричку и Антона,и сама сочиняю для Марички стихи)