Якщо мене ти любиш

Игорь Оржех
Скажи мені, якщо мене ти любиш,
Дай наздогнати мрією тебе...
Коли мене ти поглядом голубиш,
Я забуваю все навколо та себе.

Моя кохана, чарівна лелека,
Ти так далеко, але ти моя.
Чи дощ, чи вітер, чи мороз чи спека,
Любов не в;яне, любонько, твоя.

Коли волосся обіймається з промінням
Ці очі вміють радісно блищати...
Я став би не людиною, камінням,
Якби мені твоєі вроди вік не знати.