Яблука

Забияка Светлана
Отакецькі яблука на дереві
Світяться, немов малі сонця.
Отакецькі яблука на дереві –
Часточка осіннього вінця.

Та, на жаль, усе колись кінчається,
В кошик ляже вся оця краса…
З яблуками літо обривається,
Яблуками пахнуть небеса.