До тебе

Забияка Светлана
Я іздалеку прийшла до тебе
В літо-спеку, у медовий спас.
Ти й не думав, що мені щось треба,
Крім видовищ, хліба та прикрас.

Ти й не думав,  що в моїй валізі
Повінь перша і останній сніг
І з усіх шпаринок вперто лізуть
Крокуси й підсніжники на світ.

Ти й не думав, що в моїх рукавах
Є метеликів барвистий шлейф,
Бризки сонця у ранковій каві
І в пасьянсі ти, король мій треф.

А любов моя сягає неба,
Й доки промінь сонячний не згас,
Я іздалеку прийду до тебе
В літо-спеку, у медовий спас.