Дурна

Забияка Светлана
Чи не дурна я –
Сама думаю…
Потягнув ковдру –
Спи, дорогенький!
Щоб йому тепло,
А я скраєчку –
Передрімаю.
Потім дивуюся:
Любий, послухай!
Він: тихо-тихо,
Кіно цікаве…
Зриваюся парою –
Себе ж обпекла.
Випила кави –
Спи дорогенька!