Кривенька качечка

Забияка Светлана
У кошику червня полуниці та черешні –
Запашні й солодкі антидепресанти.
«Підсобіть, чим можете…
Сама я не тутешня.
Надіятись  марно на чужого Санту».
 
У кошику червня сонце – гаряче золото
Через лозу капає – б’є по тім’ячку
Ювелірним, витонченим, скаженим
молотом…
Злетіти не можу – спалили пір’ячко.

Вам соромно, що я качечка – зламана
лапка,
Вам би дівчина – роботяща і спритна.
Киньте пір’ячка, сестри, ще трішки.
І крапка.
Над черешнями й червнем – небо і
крила.