Мiй потяг

Забияка Светлана
Мій потяг уперед летить
На швидкості шаленій,
А за вікном лиш мерехтить
То біле, то зелене.
То кольоровим вітерцем
Вагон прониже  літо,
То роси падають тихцем
В осінній подих квітів.
То загублю щось, то знайду,
То знову синє в моді,
І люди сходять на ходу,
Натомість  інші входять.
Є в Головного курс для нас –
Життя таке банальне…
І  мій вагон – не перший клас,
Та все ж і не загальний.