Депресiя

Забияка Светлана
Депресія.
А я у ній живу.
Хвилини сонно капають на тім’я.
Я майже чую – майже – шепіт Змія
І,  може,  навіть яблуко зірву.

Депресія.
Вона в мені живе.
І розквіта безсиллям і печаллю,
А я чекаю, що струмка дзюрчання
Зими розіб’є дзеркало криве.