***

Андрей Каблучка
Зустрінемось,коли зустрінемось
Я обіцяти іншого не хочу.
Надії,як пісок розсипались
Печаль вустами мертвими шепоче:
"Зустрінемось,коли зустрінемось.
Стоїть розлука поміж нами"
Мені примарилось,наснилося-
Гуляє віхола квітучими садами.
Зустрінемось,коли зустрінемось...
Чому так сталося,мій любий?
А серце вірило,надіялось...
А у печалі мертві губи...