Пiна

Забияка Светлана
Шепоче піна
В гарячій ванні,
Що ви незвичні,
Що ви жаданні,
Що ви казкові
на вигляд, вдачу,
Що ви, мов захід,
Жовтогарячі.
Що ви, напевно,
Чиясь-то панна.
Яка не може буть
Не кохана.
Що ви , напеано,
Чиясь-то муза...
А я в проблемах
Своїх загрузла.
Я в них- левиця
В міцнім капкані.
Сміється піна
В гарячій ванні.