Рiка

Забияка Светлана
Шамкотіла вода беззубо,
Облизуючи губи-береги,
Ковтала жабами
Дрібну комашню у леті.
Та раптом вибухнула
Міріадами бризок
Від кинутого каменю
І розбіглася колами,
Втікаючи в карколомні
Чорториї.