Джмелик

Забияка Светлана
Прилітав до своєї квіточки
Жовтий ждмелик у чорному фраці.
Повінчало їх красне літечко
Під гудіння бджолиних овацій.

Припадав до своєї квіточки
І не чув ні порад, ні нотацій...
Облетіли з кульбаби діточки.
Де ж той джмелик у чорному фраці?