Бiлявка гола

Виктор Малороссов
Фарбує жовтень голубінь
Похмурим пензлем,
Жбурляє золото склепінь
Під ноги. Сенсу
У незворотності нема -
Мчить вічне коло...
А на порозі знов зима -
Білявка гола.



    21.10.2010г.