novem ignotum

Белый Шаман
 In fabula II. Imperator vidit BC Ashoka proelii et intellexit quod humanitas perdere posset, si se habere ius ad arma cepit rex nongenti fundavit sapientes et novem concilium, in quo finis erat fortiter deterrere technicae melius a filiis hominum.
Alliance novem indeterminatarum (Concil. novem) Legend etiam dicit optimum phisicis collectis, magi, Chaldaei, et philosophi in ut permanere eorum studiis non revelabit sua findings, ut investigatores hoc coetus opus ad confirma eorum capabilities eorum gratia, ut fermentum nexus ad impediendam exsecutionem et novem relictae in omni creatura inventa hominum inventa vertere gradum cognitionis et scientiae virtutem.
Consequentia "Concilium novem" saepe in historia vestigium perdidit, in phisicis possit vertere gradum scientiae suae investigationis perierunt.