Зашифровано

Забияка Светлана
Загримовано, зашифровано.
Все в порядку в профіль і анфас.
Виконання бажань гарантовано,
І з десяток «пробач» про запас.

Заклопотана, закосичена,
Та, на щастя, я твій ще формат.
Я напам'ять тобою вже вивчена
І, здається, сюрпризів нема.

Застрахований, загартований,
Наїжачений – не обнять.
Ти у себе надійно захований,
І – цинізму сталева броня.

Закосичена. Застрахований…
Ти зі мною! І все в нас порівну!