Не вiдпущу

Забияка Светлана
Не відпущу. Хоча, можливо, треба
Сказать тобі: «Іди під три чорти!»,
Образі й гніву дать прорвати греблю
Й тебе в чужі долоні відпустить.

Лети собі. Щасливої дороги!
Я серце з болем зав’яжу вузлом.
Та всі шляхи вертають до порогу –
Мого порогу. Під моє крило.