Iмунiтет

Забияка Светлана
Я зміцнювала свій імунітет:
І бігала на річку до світанку.
На «геркулес» я замінила манку
Й не раз, не два відвідала  бювет.
Я зміцнювала свій імунітет:
Тебе немає – не телефоную
І есемесками не бомбардую,
І не гіпнотизую твій портрет.
Я зміцнювала свій імунітет:
Вином частіше, рідше молитвами.
А іноді панічним зойком «мамо»,
Коли життя знов розбивалось вщент.
Я зміцнювала свій імунітет:
Рецептів стільки мудрих прочитала,
Образи у скарбничку не збирала
І на чуже й чужих не зазіхала,
В стосунках зберігала паритет –
Я зміцнювала свій імунітет.