Бездомна Пеппi- твiй вiрус в iнетi

Фиолетта
Бездонна  -  донна, 
отруйна,  як  беладонна,
Пеппі,з  чупа-чупсом  у  роті,
Бездомна,  ночує  у  блозі,
 і  в  сайті,  і  в    чаті,
А  мо’  вона  привид  з  країни,
 тої,-  де  Баски?
Наче  острів,
 до  якого  не  доплив    Васко,
А  ти  ж  хочеш  того,
 що  буває  на  конкурсі  Горвітца,
В  лузу  влучаєш,
 кийком  поціливши  в  сонце,
А  нейрони  її  і  дендрити,
 і  всякі  там  цептори
Сріблом  гарячим  налиті,
 а  ще  стронцієм
Захлинається  писком  від  небезпеки,
як  лічильтник  Гейгера,
Чманієш  гіперболоїдно,
від  того  ж,  що  й  трейдери.
Капілярів  конвульсії 
і  ділення  атомів
Пристрасть-коросту  поливають 
Чимось,  схожим  до  бензоату.
"Пампушково"-м’яка  і  наївна  душа  її,
певно  схожа  на  ту  , 
що  про  неї  писав  Мопассан,
А  ти  по  ній,  як  по  кеглі,
таким,  що  схоже  на  круасан,
Здихатись  легко    її,  -
задихавшись  ,сходячи,
На  свій,  якийсь  там    верхній  поверх,
Закуриш  -
і  в  сміттєпровід
З  підлітковим  азартом
сплюнеш.
Нав’язана  просто  рекламою
Та  ,  що  з  крильцями,  чи  "ГАЛА"…ну -
Не  та,  що  для  прання,
А  "ПЕРІДОЛУ",  того,  що  лікує
Галюни,
А  розум  ,кажуть,  коло  пупка,
Ну…  ті,  що  придумали  харакірі,
А  ти  не  помітив? 
А  в  неї  на  тому  місці  рубці,
На  шкірі.