Для тебе

Зоя Яценко
Я стану теплою краплиною дощу,
Впаду з небес до тебе на долоню
Свою печаль із вітром відпущу
І стану сном ночей твоїх безсонних.

Я стану сходом сонця, щоб зігріть
Солодким сном сповите немовлятко,
І стану небом голубим на мить,
Щоб ти не бачив краю і початку.

Я буду щастям пещеним твоїм,
Я стану долею щасливою для тебе
Твоїм коханням щирим і простим,
Бо іншого життя мені не треба.