Весна

Пасечная Ленусик
Сонячний день у вікно завітає,
Променем ніжно торкнеться мене.
Ранок у вічі уже заглядає
І павутиння прозоре плете.

Чітко малюю в уяві картину,
Де навкруги все буяє й цвіте,
І в кольори розмальовую днину.

Щастям напоєна кожна година,
Знову весна довгождана іде,
В серденько стука моє на гостину.