Розпута укр. по русски-перекрёсток

Виталий Кирпатовский
Розпута

Перехрестя доріг – розпута.
Там нечистий живе – все плута.
Ти ж туди підійди, як скрута,
Напружись, розірви всі пута.
ПРИСПІВ:
Твоя доля не спить –
Шлях широкий.
А коли щось квилить –
То неспокій.

Там зберем всі вітри – хай крутить.
Млин життя меле все, що нудить,
Що люблю й не люблю відлунить.
Та що треба мені, не згубить.
ПРИСПІВ…

То ж сплетіння доріг покличе.
Множина – звір лихий, ми ж круче.
Дзвін довкілля гудить на віче,
Майорить  край Світів – блискуче.
ПРИСПІВ…


Распута - перекрёсток дорог,старославянское слово