One day

Дарья Пасечник
Колись я, мабуть, забуду

Колір твоїх очей.

І більше вже, ні, не буде

Розкішних таких ночей

У повній кохання чаші

В самотності на краю

Забуду обійми наші,
На дотик щоку твою.

 

Ти спиш, не забутий мною,

Собі  я завжди брешу…

Про щастя своє з тобою

Навмисно не напишу.

 

19.05.2010