Heartbeats

Дарья Пасечник
На шкірі грудної клітини,
одразу поміж грудьми обома -
Цятка червона.
Дратує, думки відкраяє...

І ллються нечутно хвилини.
В кімнаті холодній за столом сама...
чекаю мобільного дзвону.
А цятка у пляму зростає.

Здається, що в серці
Прорвалися клапани.. -
І кров, ніби через тканину
сочиться через шкіру.

06.11.2005