Так швидко наступила ос нь

Ирина Украинец
Так швидко наступила осінь
вже скоро знову листопад
неначе повінь,біжить по хвилях час.


Вірші примушують писати,
пишу рядки своі без сну
не варто і казати,я рада,що люблю.


Засипла нас листопад,яскравим світлом,
барвами ,листом с тобою віжшукала спокій,
який блукав поки мене знайшов.


Чарівний,милий мій листопад,
я дякую за те,що Бог мене почувши
послав мені тебе!