Ос нь...

Ирина Квиточка
Якось зранку у вересні,

день був дуже свіжий і вологий,

на дорогах, ще були сліди від вранішньої роси,

а на листях дерев, якщо ті стояли під сонцем,

виблискували останні каплі...

невдало усміхалися завжди зайнятим прохожим,

які постійно запізнювалися, хто на роботу,

хто дітей в дитсадок,

інші просто не помічали,

їхніх майже останніх посмішок,

 адже за вікном уже осінь...

і через кілька днів вони пожовтіють,

 а з часом зовсім опадуть на землю,

де їх будуть топтати та жбурляти ногами,

як то так і треба!