Пробач... мамо

Алла Любарец
Пробач мені мамо,
за карії очі.
Пробач мені мамо,
за зоряні ночі.
Пробач,що кохаю,
що спати несила.
Пробач,що казати
тобі я не сміла.
Ховала любов
від тебе моя ненько
І ти залишалась
без мене саменька,
Не спала ночами,
забувши про втому.
Та Богу молилась,
щоб я йшла додому.
Пробач мені мамо,
не бійся рідненька!
У мене все добре,
люблю тебе ненько!
Я серце дівоче
коханню відкрила
І в мене,як в Янгола
виросли крила
Я хочу літати,
я,мамо,літаю!
З коханим-бажаним,
усе забуваю.
Я вірю у щире
безмежне кохання,
Пробач мені,мамо:
єдине прохання.
Своє покаяння
несу на долоні
І чую твій голос:
"Щасти тобі,доню!"