Посуха

Диана Мак
Прикриваючись  поштовхами  повені,  прірва  переховує  пустелю.  Поглинута  піском  палітра  потріскує  посухою.
Пожовклим  пір'ям  птахи  пускають  пряжу  повз  пустельний  прах.  Первинна  прозорість  просичується  понад  пряжею.  Поміж  прірви  перетинаються  покинуті  печери,  покриті  пригніченою  пустотою.
Прокидаючись  під  помереженою  памороззю  печерою,  печаль  плине  приреченим  "піано". 
П'янке  повітря  пірнає  під  панчохи. 
Потужний  поштовх.
Покликані  пульсувати  перехрестя  почуттів  переживають  пік.
Прірва  палає.