Сумую...

Олеся Вильчур
Сумую,милий,без тебе.
Прекрасно все розумію,
Чекати,повір,я вмію,
Та знов посіріло небо.

Птахи давно відлетіли.
Повернуться лиш весною.
Забрати журбу з собою
Вони все ж не захотіли.