хай пройде час

Екатерина Михайловна
Не зустрічай мої зізнання сміхом
Спочатку. Потім вже не плач.
Не підкрадайся в моє серце тихо,
Бо мене гріє чай й обігрівач.
Не забивай собі у пам"ять риси
Мого обличчя, тихі і смішні.
Зі мною бути поруч ти не пнися,
Бо це вже просто боляче мені.
І в темені безодні цих ночей
НЕ щупай в пошуках мене свою подушку.
Хай трішки пройде час, це ве мине...
Колись сам скажеш "не люблю", мені на вушко...