Втечу

Екатерина Михайловна
Я на шляху семи доріг,
Одну з яких ти не зберіг,
Тієї, що є просто звичка.
Як соромно! Ховаю личко...
В високій холодності гір
Від страху я ховаю зір,
Від незнання я мружу очі,
З вершин тікаю серед ночі.
Я хочу зникнути в путі,
Я хочу спокою знайти,
Я хочу тиші і печалі...
Сховаюся за сонця далі.
Я просто хочу вільно жить,
Нікого більше не любить,
Нікого зовсім вже не бачить,
Нічого всі мені не значать.
Забудьте люди про таку,
Вона ховається в кутку!
Не хочу зовсім вас, не треба!
Втечу в своє холодне небо...