Пам ять

Анастасия Бондаренко Таран
Ти вмер, мені залишив лише смуток,
В моїй душі, в моєму серці.
Мої мрії лиш з тобою,
Мій разум, тіло - на землі.

Я пам'ятаю лиш твій дотик,
Твоє обличча, голос твій
Ті очі, що дарили смуток
Моїй бентежній голові