Диалог

Павел Стихман
Я – Т.Сид…
Пусть я не встречусь больше с Вами,
Но в глубине прозрачных глаз
Всё, что возникло между нами,
Пускай останется для нас.

Мы жизнь живем не ради звуков,
Но на земле творя добро,
Рожденное в душевных муках,
Пусть светит слова серебро!
2.07.71  Киев

Т. Сид… – мне
Ми з Вами так мало були знайомi,
А вже розлучатись час.
Нiби в своэму рiдному домi,
Киiв  вiтае нас.

Про Вас менi мало зовсiм вiдомо –
Я встигла лише вiдчуть,
Що з Вами були ми давно знайомi,
Що Вас менi не забуть.
2.07.71 Киев