Симптоми

Надежда Косенко
Так буває,трапляється
Наче взимку вирує весна
Кохання відбувається
Оголюються почуття

Не спинити рухів крил
Танець щастя кружляє
Відчуваєш міцний тил
Що у кров потрапляє?

Різнокольоровим звуком
Відчуваєш інше серце
Різнобарвним стуком
Відкриваються дверці

Захоплює мить блажена
Кричати-мовчати без втоми
Готові ми як невіжені
Любові симптоми...