Самый царственный месяц года - август

Сергей Дегтев
То місяць королівський - серпень
зелені листя прикрашає
передчасне
золото
мов скроні сивина

Давно вже розгублені
всі царські скарби
військо розбіглось
нікого поруч нема
і спливає швидко
строк королювати
на теренах землі

Поміж серпнем
та вереснем
сиджу
стомлений владою
що майже втрачена
життям що завершене

Та ні, ще залишився час
аж до тоді
як прийде
грудень - місяць забутих царів


---
фото Андрея Пашиса (как всегда) To Kill a Mockingbird