Бажання та кохання

Надежда Косенко
Закриваю очі-вітер дме тобою,
Я готую проти тебе нову зброю
Будь певен,ти потрапиш у мої тенета
Голос твій тримтить від холоду чи спеки?

Зайві мезонсцени втечі
Роздягаєшь жваво,речі
Підняти поспішаю-не встигаю
Прокидаюсь-не засинаю.

Вивчаєшь світ ти мій детально,
Так ніжно,пристрастно й брутально
Ми не діти і не естети-
Бажаєш мене і все тут.