Я готова

Надежда Косенко
Я готова літати-тільки не ламай мої крила
Я спроможна кохати-тільки тобі я не мила
 
Я прагну відкритись-тільки ти таємниця
Я буду сильною-тільки для тебе це дрібниця
 
Я розриваюсь між вогнів-та тобі все рівно
Я маю сказати…тільки тобі це не потрібно…