Пародия

Ярослав Мещеряков
Give me gas and
Give me money.
Ничего, что задолжали!
Мы сховались
Ненадолго!
Мы вернем всё
За полгода!

Give me gas
Not less than train,
Every pipe goes
Through Ukraine.
It's not funny,
Mr. Putin!
Дайте денег -
Мы отпустим.

Ооо
Accept in August,
I will be honest!
Please change your diler
Don't be my killer...
Right, you see, I'm right
ooo...