Спам

Антуан Гурин
У вібро-режимі мовчать телефони.
Дивлюсь календар сонячних днів.
Дати записано в дивні колони.
В голові пролітають думи без слів. 
 
Пластмасовий посуд, фольга від «Корони».
Сорочка зім’ята з шовкових ниток.
З комп’ютера   грає пісня Мадонни.
Читаю свій вірш - слова без думок.