не той

Сидни Вишес
Він тобі не потрібен, Він просто не той
Він звичка, Він пам'ять, але не любов
Незрозумілі фрази та крапля сперми
а час минає,слабкіші нерви
ти живеш у книжках,в інтернеті
твої мрії - ТВОЇ, і йому не доречні.