Mi rememoras felicxan komencon

Анна Евтушенко 2
Mi multe pensis pri nia gxojeco,
Mi pensis bonojn, malbonojn, kaj plu..
Ni ofte diris al ni pri komenco,
Kaj ofte pensis: komenco, ne plu.

Mi rememoras felicxan komencon,
De nia viv' en arbara pluvad'
Mi cxion scias pri vi,
Pri gxojeco
De via koro de nia estad'.

Mi es vulpino, amata de vi,
Vi estas viro, vi mia es kara,
Mi nun memoras, es nia river',
Mi ne forgesos pri pluv' en arbaro.

Benu nin Dio, ja ni estas kune,
Amas mi karan junulon de rev',
Cxiuj el ni kredas Vin kaj riveron,
Kiu es koro de nia ver' rev'.

25.12.2009 г.